Изборник Затворити

РОУ Сполиери от XL Center в Хартфорд, КТ

ROH SPOILERS from the XL Center in Hartford, CT

Долу се предоставят спойлери за предстоящото излъчване на предаването Ring of Honor за тази седмица, което беше записано в събота вечер в XL Center в Хартфорд, Кънектикът.

Първа част

В първия мач Powerhouse Hobbs победи Mike Magnum, като доминираше в цялата среща.

След това отборът на The Infantry (Shawn Dean и Carlie Bravo) се справи с Nick Comoroto и Jora Johl. Нашият отбор също мина през предизвикателствата и спечели срещата.

Третият мач беше с развитие между Robyn Renegade и Christine Marie, като накрая Renegade се наложи.

Втора част

Започна полуфиналът от турнира за шампионат на света по телевизионно състезание ROH World. В този мач Shane Taylor нанесе поражение на Christopher Daniels и продължава по пътя към финалите.

Following that, Gates Of Agony (Bishop Kaun и Toa Liona) се изправиха срещу The Boys (Brandon и Brent) и ги победиха. Зрителите бяха впечатлени от уменията на Gates Of Agony.

В следващия мач ROH Pure Шампионът Katsuyori Shibata се изправи срещу Joshua Woods. След тежка и напрегната битка, Shibata си осигури победата.

Трета част

Cole Karter срещу LSG завърши с победа за първия. Важно е да се спомене, че Maria Kanellis-Bennett беше на събитието и беше внимателно да наблюдава мача.

Leyla Hirsch успя да надвие Miranda Vionette, като отново Maria беше там, за да ги види.

Австралийският тандем Aussie Open постигна победа срещу The Iron Savages, в един вълнуващ сблъсък.

Четвърта част

ROH шампионката на жените Athena се изправи срещу Diamante и се наложи в силна среща.

Dalton Castle успя да надделее над Zack Clayton и да спечели мача. Това бе поражение, което беше гледано от много фенове в залата.

В завършека на предаването Gravity се изправи срещу Tony Nese в полуфинала на турнира за шампионата по телевизионно състезание ROH TV. След вълнуващ мач, Gravity свърши работата и продължи напред в турнира.

Информация за шампионите

Ето интересна информация. Aussie Open не бяха обявени за сегашните шампиони на Ring of Honor Tag Team и не дойдоха на ринга с поясите. Феновете бяха изненадани, но шампионите бяха само включени във видео с влизането им на събитието. Те ще защитават титлите си на 200-тият епизод на Dynamite тази сряда срещу Komander и Hijo del Vikingo.

Източник: Fightful и PWInsider

Извор : www.wrestleview.com