Изборник Затворити

Резултати от WWE NXT Great American Bash – 30 юли, 2023 – PWMania

WWE NXT Great American Bash Results – July 30, 2023 - PWMania

Усещането е в хващането на предисторията за показване на детайлите! Тази вечер, ще има истинска петарка! Голямата американска петарка! WWE NXT се завръща тази вечер с най-новото си премиум събитие в реално време, като WWE NXT Great American Bash 2023 ще бъде излъчено на живо от ХЕБ Център в Сидър Парк, Остин, Тексас чрез WWE Network на Peacock от 7/6 централноевропейско време. За това вълнуващо шоу са планирани четири мача за титлата, включително срещата между Кармело Хейс и Иля Драгунов за титлата на NXT, Тифани Стратън срещу Тея Хейл за титлата на NXT Women’s, Gallus срещу The Family за таг-титлата на NXT и Доминик Мистерио срещу Уес Лий срещу Мустафа Али за титлата на NXT North American. Освен това на шоуто има предвидена среща между Гейбъл Стивсън и Барон Корбин, Роксан Перез срещу Блеър Дейвънпорт в битка с оръжие и осемчленна миксирана таг-тим среща между отборите на Драгън Лий, Нейтън Фрейзър, Юлиса Леон и Валентина Фероз срещу отбора на Noam Dar, Ora Mensah, Jakara Jackson и Lash Legend. Намирате се на върха на вълнуващата карта и е време да развиете историята!

WWE NXT Great American Bash 2023 – Резултати и пълен преглед

За пореден път светкавичните щурци на NXT се отзоваха на зова! Настъпило е време за едно невероятно преживяване на живо – WWE NXT Great American Bash 2023! Подробно ще разгледаме всичко, което се случи на това извънредно премиум събитие, започвайки от обзавеждането на Кикоф шоуто и завършвайки с грандиозните финали.

Най-очакваните мачове за титла

На върха на разпечатаната карта за вечерта са четири мача за титла, които привличат максималното внимание на феновете на NXT. Кармело Хейс ще се изправи срещу Иля Драгунов за титлата на NXT, докато Тифани Стратън ще защитава своята титла срещу Тея Хейл в кеч мач за женската титла на NXT. Интересно се очаква и срещата между Gallus и The Family за таг-титлата на NXT. Виждаме също така три опасни съперници, които ще се борят за титлата на Северна Америка на NXT: Доминик Мистерио, Уес Лий и Мустафа Али. Очакванията са големи, а действието е гарантирано!

Спeциален двубой и много повече!

Но това не е всичко, което ще видим на NXT Great American Bash 2023! Събитието е зареждано с по-уникални срещи, включително мач между Гейбъл Стивсън и Барон Корбин – двама гиганти, готови да се изправят един срещу друг. Очакванията са високи, а дозвукът на техния сблъсък вече ни кара да се държим на крачета. Но това не е всичко! Подгответе се за безкомпромисна битка с оръжие между Роксан Перез и Блеър Дейвънпорт. Кой ще оцелеи в тази безумна схватка? И не забравяйте за осемчленната миксирана таг-тим среща с участието на Dragon Lee, Nathan Frazer, Yulisa Leon и Valentina Feroz срещу Noam Dar, Oro Mensah, Jakara Jackson и Lash Legend.

Увлекателни моменти и изненади

Този Great American Bash 2023 обещава да ни предложи не само впечатляващи срещи за титлата и плътно накърнени войни, но също така и незабравими моменти и изненади. Оставете се да бъдете известни, докато ние описание на резултатите ще ви дадем най-актуалната информация за събитието на Great American Bash 2023!

Резултати от WWE NXT Great American Bash 2023

Ето и пълен списък с резултатите от шоуто от 30-ти юли 2023 година:

– Нейтън Фрейзър, Dragon Lee, Yulisa Leon и Valentina Feroz срещу Noam Dar, Oro Mensah, Jakara Jackson и Lash Legend

Извор : www.pwmania.com