Изборник Затворити

Отсъствието на Мат Ридъл от телевизията на WWE няма нищо общо с личния му живот.

Ringside News

Мат Ридъл продължава да привлича вниманието

Мат Ридъл има своя дял от контроверзи през годините и се очертава, че това няма да се промени. Той все още събира много внимание, а личният му живот също привлича заголовките. Ридъл и съпругата му Миша Монтана току-що обявиха, че ще имат бебе. Но след няколко дни, лично видео на двойката изтича онлайн и привлича още повече внимание към Оригиналния Бро.

Няма планове за Ридъл на събитието SummerSlam

Репортерите от Ringside News успяха да потвърдят с член на творческия екип на WWE, че Мат Ридъл няма да отсъства поради бременността на Миша Монтана. Той просто не е включен в никакви планове за събитието SummerSlam. Ридъл все още участва в живи събития на WWE. Той само взе участие в мача на 29-и юли срещу Империум в Ft. Майърс, Флорида, като част от отбора на Алфа Академията. Така че, той все още е на пътя. Последната му телевизионна среща бе на 17-и юли, когато Гънтер го победи в RAW.

Постигнат изключителен кариерен напредък

Мат Ридъл направи значителна кариерна промяна, когато напусна света на ММА. Оставяйки октагона зад гърба си, той придоби опит в света на професионалното борбоукане, показвайки своите умения и харизма на независими събития, преди да се пробие в NXT. Тази преход му отвори нови врати след като УЕЙДЖИ го уволниха поради положителен тест за наркотични вещества, което доведе до неговото напускане.

Отсъствието на Ридъл от телевизията на WWE има логично обяснение

В момента WWE насочва цялата си енергия към SummerSlam и Ридъл няма мач на най-големия празник през лятото. Това обяснява отсъствието му от телевизията на WWE повече от всичко друго в момента. Какво е вашето мнение за времето на Мат Ридъл в WWE до сега? Смятате ли, че трябва да бъде по-високо в картата в момента? Напишете коментар, за да ни кажете какво мислите!

Извор : www.ringsidenews.com